Overslaan naar hoofdinhoud

Zonnepanelen / thuisbatterijen

Door onze kennis en expertise in verschillende zonnepaneel- en batterijsystemen kunnen wij ook voor de woningmarkt en KMO’s het perfecte systeem aanbieden.

Wij verschillen hierin van de grote spelers doordat we 100 procent inzetten op duurzaamheid en kwaliteit. Door onze systemen volledig op maat te ontwerpen en slim te maken, heb je altijd een stap voor met een zonnepaneelinstallatie van Wire-Up.

Wij zijn partner van de REC-zonnepanelen. Deze zijn meermaals verkozen tot beste panelen op de markt en bieden een garantie van 25 jaar. Hierdoor ben je zeker dat er een paneel met topkwaliteit op je dak ligt, dat zorgt voor een optimale opbrengst over de jaren heen.

Verder werken we met verschillende soorten thuisbatterijen, waarin wij ons altijd graag verdiepen in de beste nieuwe technologieën. Wij werken zo ook met de zoutbatterij, omdat deze 100 procent veilig is en vooral de meest ecologische en duurzaamste batterij is van het moment!

Door de grote vraag naar energie op ons net en door de snelle groei van het elektrisch wagenpark zien we dat er allerlei inspanningen worden gedaan om ons energienet zoveel mogelijk te ontlasten. Als gebruiker van dit net kunnen we hier ook voor beloond worden als we hier zo optimaal mogelijk aan meewerken! Om dit te realiseren, kunnen wij het EMS (Energy Management System) van LifePowr installeren, dit systeem zorgt ervoor dat jij het maximale haalt uit jouw zonnepaneel/thuisbatterij installatie.

Off-grid / semi-grid

Wat is off-grid?

Een off-grid elektrisch systeem is een elektrische installatie die volledig zelfvoorzienend werkt en die niet gekoppeld is aan een net.

Wat is semi-grid?

Een semi-grid elektrisch systeem is een elektrische installatie die volledig zelfvoorzienend KAN werken maar nog steeds net gekoppeld is.

Off-grid of semi-grid?

Een off-grid installatie heeft als voordeel dat ze overal gebruikt kan worden en dat er geen vaste kosten meer zijn na de installatie van het systeem. Deze worden het meest gebruikt in campers/boten, een tiny house of op afgelegen plaatsen.

Een semi-grid installatie is van opbouw volledig hetzelfde als een off-grid installatie met een verschil dat we nog steeds net gekoppeld zijn. Door het systeem op deze manier op te bouwen blijft de optie om off-grid te gaan in de toekomst altijd open.
Mits het in veel gevallen rendabeler is om deels net gekoppeld te blijven is dit vaak een goed keuze, zeker met de combinatie van het Lifepowr-systeem. Zo kunnen we de voordelen van het net en de voordelen van een off-grid systeem combineren.

nl_NLDutch