Overslaan naar hoofdinhoud

Easy Boxen

Onze Easy Boxen zijn kant-en-klare zelfbouwkits die je camper van energie voorzien, volledig op jouw maat.

Drie formules op maat van jouw plannen

Afhankelijk van jouw camper en reisplannen hebben we drie kits die je volledig kan aanpassen op jouw maat. Je kan de kit zelf online samenstellen of samen met ons in een videocall bespreken. Zo ben je zeker dat de kit volledig op jouw maat is afgestemd en aan al jouw behoeftes voldoet. Daarna bouwen wij de volledige Easy Box, stellen alles in en testen het volledige systeem. Het enige dat jij dan nog moet doen, is de Box vastzetten in je camper en de klemmenstrook aansluiten.

Day Tripper

Hou jij van dat zalige kampeer gevoel? Even helemaal weg van alles, of juist gezellig samen met wat vrienden? De Day Tripper staat voor eenvoud en is gemaakt om je net dat extra comfort te geven.

Ontdek de Day Tripper

Weekend Warrior

Trek je ieder weekend weer naar een nieuwe bestemming om te sporten, ontspannen of gewoon om lekker te genieten van een BBQ? Dan is de Weekend Warrior de keuze voor jou!

Ontdek de Weekend Warrior

Digital Nomad

Is jouw camper je thuis, kantoor, ultieme chillspot of alle drie in één? Dan is de Digital Nomad de keuze voor jou! Met deze kit heb je altijd en overal stroom, zelfs voor de zwaarste verbruikers.

Ontdek de Digital Nomad

Wat is een Easy Box?

nl_NLDutch