Overslaan naar hoofdinhoud

Residentieel

Woning & Bedrijf

Woning & Bedrijf

De wetgeveving en tarieven voor elektriciteit veranderen snel. De prijs voor elektriciteit stijgt en de tarieven zullen afhankelijk worden van uw piekverbruik. Batterijen in combinatie met Slimme Energiebeheer Software zijn hier de oplossing. Zo kan u hoge energiefacturen vermijden en werkt u mee aan een gezonder milieu en duurzame toekomst. Met oog voor detail help ik graag mee aan het optimaliseren van de technieken in uw woning of bedrijf.

Wire–Up analyseert, adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt.

Ik kom vrijblijvend uw situatie bekijken. Op basis daarvan geef ik advies over de mogelijke oplossingen. Daarna werk ik de gekozen oplossingen technisch in alle details uit. Na uw akkoord zorg ik voor de volledige installatie, oplevering en de nodige keuringen. Ook voor het onderhoud kan u op me rekenen.

Samenwerken met Wire–Up in 6 stappen

1. Analyse

van de situatie en uw plannen

2. Advies en offerte

voor mogelijke oplossingen

3. Technische uitwerking

in detail en werkvoorbereiding

4. Installatie

(of assistentie bij zelfbouw)

5. Oplevering

inclusief alle nodige keuringen

6. Onderhoud

en na-service

Zonnepanelen, Batterijen, Laadpalen met de focus op kwaliteit en duurzaamheid!

In de toekomst zullen we de werking van onze huishoudelijke toestellen, onze laadpalen en warmtepomp slim moeten kunnen sturen en aan en uit kunnen zetten.  Zo vermijden we hoge verbruikspieken (en dure facturen) en zo benutten we optimaal de opbrengst van onze PV installatie.   Wire – up volgt de snelle nieuwe technische ontwikkelingen in dit domein op de voet op zodat we u steeds de beste technische en duurzaamste oplossing kunnen aanbieden.

Door mijn ervaring in het Off-grid leven en werken heb ik de nodige technische kennis om de juiste Batterij/laadpaal/omvormer en zonnepanelen te kunnen kiezen. In elke situatie zijn er zaken die we moeten overwegen. Door me niet aan 1 merk te binden en door vele bijscholingen ben ik steeds up to date op technisch vlak en kan je bij mij terecht voor eerlijk advies op maat!

Enkele projecten

nl_NLDutch